I väntans tider...

23.04.2018

Det är för tur att vi har mycket inbokat och att den tidiga våren bjuder på så härligt väder så att det finns saker att hitta på (bland annat i trädgården) annars hade jag väl blivit tokig! Vi väntar nämligen fortfarande på att Wiljas löp ska dra igång så att vi snart får åka iväg på vår resa. Nu ska hon egentligen inte börja löpa förrän i Maj om hon ska följa sin vanliga cykel på 9 månaders intervall mellan löpen så allt är som det ska. Men jag kan ändå inte låta bli att undra "kanske hon sätter igång idag?". Så vi får nog allt vänta lite till även om jag tror att det inte dröjer allt för länge.
Sen, om Wilja och hennes kavaljer fattar tycke för varandra så är det en evig (känns det som i alla fall) väntan på att se om parningen resulterade i några valpar. Och därefter en evig väntan på att valparna ska anlända...Vi går alltså i väntans tider nu och ett tag framöver. Oavsett så är det en spännande tid och vi ser framemot detta så mycket!

Det är många av er som hör av sig och undrar hur det går. Vi kommer att kontakta er alla som anmält intresse så fort vi vet hur parningsresan gått.

Avslutar med lite bilder på Wilja från valp till vuxen