Tiden flyr!

29.01.2019

Tiden går i rasande fart och det var väldigt länge sedan jag skrev i bloggen, viljan har funnits där men inte tiden eller orken.

Valparna verkar ha funnit sig tillrätta i sina nya hem och vi har hittills bara fått positiva besked angående deras utveckling. Ni är alla jätte duktiga på att hålla oss uppdaterade och det tackar vi ödmjukast för! De är snart 7 månader och börjar närma sig den fysiska könsmognaden med allt vad det kan innebära. Vi har träffat Ace, Avani och Arya med sina familjer efter att de åkte och vi hoppas kunna träffa/besöka Arrow, Azarello och Arizona under det kommande året.

Vi hoppas fortfarande kunna få till vår första kennelträff i maj under eurasierspecialen och vi hoppas så många av våra valpköpare kan komma då, även Wiljas tidigare valpar med familjer får såklart också hänga på! Mer information kommer längre fram men spika helgen 17-19 maj.

Här kommer lite bilder på A-kullen efter att de lämnade oss:

Arizona (Ipa) Foton tagna av Sofia Gustafsson

Ace (Ace)


Arrow (Eazy) Foton: Carin Håkansson


Arya (Lexie) Nedersta fotot till höger taget av Jennie Dyverfors


Azarello (Bruno) Foton tagna av Helen Liljegren

Bruno med sin systerson Mikko från Sorschies. Foto: Alice Sjöström


Avani (Lykke) Foton tagna av Familjen Albero-Landberg

Ace som sitter björn Foto: Sara Tingström


Wilja har fysiskt helt hittat tilbaka till sina forna form, pälsen är på god väg tillbaka den med men det fattas fortfarande lite innan hon är fullpälsad igen. Vi får hoppas hon får behålla pälsen åtminstonde hela maj då vi har lite utställningsplaner för henne under våren.

Nu har vi även fått en del snö till hundarnas glädje. Vi försöker åka till vårat landställe i Dalarna så ofta vi kan, där är det ofta snösäkert och hundarna kan springa fritt på vår frusna sjö och på de snörika åkrarna runtomkring. Det uppskattar dem verkligen!