Krispigt vinterlandskap

15.01.2018

Detta blir den nya hemsidans första blogginlägg! Spännande då jag inte riktigt kan alla funktioner för denna hemsidetjänst än. Men det blir nog bra till slut. Välkomna hit förresten!

I förra veckan åkte jag, Theo och tjejerna till flygfältet här ute för en härlig eftermiddagspromenad. Solen sken och det var 7-8 minusgrader. Krispigt och vackert landskap! Bredvid flygfältet här ute finns åkrar och fårhagar så långt ögat når nästan och det är fint att promenera där.

I helgen åkte vi även upp till Dalarna och tittade till vår stuga. Där var det ett par minusgrader, isen låg tjock på sjön och 1 dm snö låg med hård skare på. Hundarna älskar att vara på landet! Keelo följde också med. Denna gång var vi helt ensamma på berget så de kunde då verkligen springa runt som de ville. Spännande var det också med alla ekorrar vi har på besök vid fågelstationen. Wilja har svårt att hålla sig i skinnet. Hon bara ääälskar de där små röda rackarna!

Jag har fått låna ett nytt objektiv som jag bara älskar! Tyvärr är ju tjejerna helt urpälsade nu och ser ut som riktiga ruggugglor ( Wilja är alltid värst med täckhåren som spretar åt alla möjliga håll) men det kan inte hjälpas. De fick stå modeller ändå.