Tomt hus...

09.09.2018

Ja i alla fall tomt hus på valpar! Det är nu 1 vecka sedan de första valparna åkte till sina nya familjer och 1 dygn sedan Arrow åkte ifrån oss. Vi har bara fått positiva meddelanden ifrån alla att det går så bra och de verkar nu börja finna sig tillrätta i sina nya hem. Det är mycket att upptäcka och inte minst lära sig. En av valparna blev lite väl nyfiken och lade "näsan i blöt" i ett jordgeting bo. Det gick som tur var bra med valpen och denne har nu förhoppningsvis lärt sig en nyttig läxa!

Theo går omkring och ropar på sina hundkompisar, speciellt tydligt var det efter Arrow hade åkt. De hade otroligt kul ihop, där Theo var ja, där var Arrow och tvärtom. Sista kvällen med hela gänget var en vacker och skön sensommarkväll där vi släppte ut valparna två och två på ängarna utanför vårat hus. Theo var med och de lekte så roligt ihop.

Ace och Arizona fick syn på två kvällspromenerare och fick bråttom att hälsa! Paret de hälsade på sa att det var tur de alla hade hem att flytta till och att "nu MÅSTE vi gå för annars slutar det med att vi tar hem en".

Nedan kommer lite fler bilder från kvällen:

Veckan som var har vi ägnat oss åt att städa ur huset ordentligt, skruva isär valphagen inne och plockat i ordning i trädgården och plockat ner gräshagen. Sex svarta sopsäckar med tidningspapper och skräp från valparna åkte på tippen idag och vi börjar få tillbaka vårat hem igen :)

Det är fortfarande en saknad efter de små men livet går vidare och så även för valparna i sina nya familjer. Nu ska vi med glädje följa de små förhoppningsvis i många år framöver! Vi är så oändligt tacksamma för alla uppdateringar vi får, små som stora. Det förgyller verkligen vår dag och vi ser framemot när vi får tillfälle att träffas igen!

Igår var vi på långtur i skogen med hundarna och plockade svamp. Vi hittade iaf tillräckligt många gula kantareller så att det räckte till en god förrätt. Idag efter besöket på återvinningscentralen åkte vi till Äppelfabriken här ute på Färingsö och fikade i det varma vädret.

Avslutningsvis en gruppbild på vårat härliga gäng valpar: All About!